Skip to main content

Haluatko osaksi verkostoamme?

Tule jälleenmyyjäksi

Lue lisää ja hae
Q DIGITAL SIGNAGE

Jälleenmyyjäksi

Oletko harkitsemassa infonäyttöjärjestelmien lisäämistä palvelusalkkuusi tai haetko lisää alan tarjontaa? Me teemme infonäyttöjärjestelmien myynnistä ja ylläpitämisestä jälleenmyyjälle helppoa ja ihmislähtöistä. Olemme itse koodareita ja digitaalisia osaajia, jotta sinun ei tarvitsisi olla. Meiltä saatte:

Kumppanin, joka EI myy suoraan loppuasiakkaille, vaan kanavoimme kaikki jälleenmyyjiemme kautta

Täydellisen koulutuksen yrityksesi markkinoinnille, myynnille sekä tekniselle henkilöstölle

Nopeaksikin kehutun markkinoinnin- ja myynnin tuen, joka vastaa askarruttaviin kaupallisiin kysymyksiin nopeasti sekä selkokielellä, antaa myyjille myyntivihjeitä ja osallistuu asiakaspalavereihin.

Kilpailukykyisen ja joustavan hinnoittelumallin myyntisalkkuunne sopivalla mallilla

Myynnin aikaisen teknisen tuen, jonka ansiosta voitte olla varma, että asiakkaitten toiveet toteutuvat tarjotulla ratkaisulla

Usean tukkurin kanssa olevan yhteistyön nopean, helpon ja kustannustehokkaan esiasennuspalvelun näytön saamiseksi loppuasiakkaalle käyttövalmiina

Erinomaisen suomalaisen infonäyttöjärjestelmän ja toimijan ansiosta mutkattoman sekä suoran kanavan suoraan ohjelmiston tekijään. Tuotekehityksessä ja asiakastoteutuksissa kuuntelemme ja toteutamme asiakkaiden toiveita ja toivomuksia.

Suorat kanavat suurimpien näyttövalmistajien globaaliin tekniseen tukeen, joka takaa aina ajantasaiset ohjelmistoversiot sekä yhteensopivuuden palvelumme kanssa.

Palveluaikaisen tuen joko suoraan loppuasiakkaalle tai tai jälleenmyyjän oman help deski välityksellä. Ylistäviä kehuja palvelusta ovat antaneet niin loppuasiakkaamme sekä jälleenmyyjämme. Silti kehitämme palvelukykyäämme jatkuvasti.

Hakulomake

Tutustu jälleenmyyjiin