Skip to main content

Emme välitä vain informaatiota

Palvele asiakkaitasi paremmin helppokäyttöisellä
infonäyttöjärjestelmällämme.

Lue lisää
Q DIGITAL SIGNAGE

Hallitse sisältöä helposti

Q Digital Signage on helppokäyttöinen järjestelmä, jonka käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Järjestelmän perustoiminteet ovat riittäviä suurelle osalle asiakkaitamme. Q-palveluiden tarkoituksena on auttaa asiakkaitamme rakentamaan järjestelmän, joka tukee asiakkaan viestinnän tarpeita tässä hetkessä, ja myös mahdollisten muutosten kohdatessa. Meille on myös tärkeää, että asiakkaidemme investointi täyttää sille asetetut tavoitteet. Tämän sovelluksen, sinulle sopivat näytöt ja mediatoistimet saat jälleenmyyjiemme kautta.

Lisätietoja

Skaalautuva

Palvelu mahdollistaa kaikenkokoisten ja kaikenmuotoisten näyttöpintojen hallinnan aina pienistä tuote-esittelyruuduista tienvarsien LED-tauluihin. Ohjelmistomme tukee monipuolisesti erilaisia sisältöjä kuvista, videoista ja webbisivuista monipuolisiin animaatioihin.

Integroitava

Asiakkaan omia tietojärjestelmiä voidaan integroida osaksi näyttökokonaisuutta. Automatisoinnista ja integroinnista on myös suuri apu henkilökunnalle, ja työaikaa jää muihin tehtäviin. Järjestelmä hoitaa tehtävät myös lomien aikaan.

Helppokäyttöinen

Materiaalin lisääminen näytöille tapahtuu drag&drop-menetelmällä, joka on erittäin helppo ja nopea tapa julkaista materiaalia.

Brändisi mukainen

Q-järjestelmässä on myös valmiita julkaisupohjia, joiden avulla tiukempikin brand manager voi nukkua yönsä rauhassa. Julkaistu materiaali noudattaa brändiohjeistuksia oli julkaisija missä päin maailmaa tahansa.

Q Service Desk

Tukipalvelu käyttäjille

  • Avuntarpeen kohdatessa et jää yksin, vaan sinua auttavat valintasi mukaan joko kumppanimme tai Q Service Desk. Oli valintasi kumpi tahansa, hoituu järjestelmän ylläpito mutkatta ja nopeasti. Q Service Desk sijaitsee Suomessa ja henkilöstö on kokonaisuudessaan palveluksessamme.

  • Asiakkaamme ovat kehuneet palvelua asiantuntevaksi ja hämmästyttävän nopeaksi. Q Service Deskin tähtäimessä onkin täydellinen asiakaskokemus.

  • Kysy tarkemmat kuvaukset ottamalla yhteyttä sinulle sopivaan jälleenmyyjään tai suoraan meihin.

Helppokäyttöinen infonäyttöjärjestelmämme ja osaamisemme auttavat saamaan viestisi perille – mutkattomasti ja hyvällä fiiliksellä.

Haluatko tehdä viestilläsi ihmisiin vaikutuksen? Entä parantaa tiedonkulkua tai rakentaa viimeisteltyä brändiä?

Ratkaisu näihin kaikkiin voisi olla infonäytöt.

Me teemme infonäyttöjen asentamisesta ja hallinnoinnista helppoa ja ihmislähtöistä. Olemme itse koodareita ja digitaalisia osaajia, jotta sinun ei tarvitsisi olla.

Siksi meidän helppokäyttöinen infonäyttöjärjestelmämme auttaa saamaan viestisi vaikuttavasti perille. Mutkattomasti ja hyvällä fiiliksellä.

Tutustu jälleenmyyjiin

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä! Jutellaan sitten tarkemmin kahvikupin äärellä. 🙂