Skip to main content

Mikä on
infonäyttö?

Infonäyttö on digitaalinen näyttö, jota käytetään tiedon esittämiseen ja jakamiseen yleisölle.

Lue lisää

Infonäyttö on hyödyllinen tapa välittää tietoa

Infonäyttö on digitaalinen näyttö, jota käytetään tiedon esittämiseen ja jakamiseen yleisölle. Se voi olla esimerkiksi julkisessa tilassa, kuten lentokentällä, ostoskeskuksessa tai julkisessa liikenteessä, tai yrityksen sisäisessä käytössä, kuten toimistossa tai kokoustilassa. Infonäytön avulla voidaan esittää monipuolisesti erilaista tietoa, kuten uutisia, mainoksia, aikatauluja, karttoja ja tiedotteita.

Infonäyttöjen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne tarjoavat tehokkaan ja monipuolisen tavan välittää tietoa yleisölle. Ne voivat olla erittäin visuaalisia ja houkuttelevia, jolloin ne kiinnittävät helpommin huomion kuin perinteiset paperiset ilmoitustaulut tai julisteet.

Infonäyttöjen käyttöön liittyy myös tiettyjä haasteita. Näytön tulee olla riittävän suuri ja selkeä, jotta sen sisältö on helposti luettavissa ja ymmärrettävissä. Lisäksi sen sisältöä tulee päivittää säännöllisesti, jotta se pysyy ajantasaisena ja kiinnostavana yleisölle.

Kaiken kaikkiaan infonäyttö on hyödyllinen ja monipuolinen tapa välittää tietoa yleisölle, ja sen käyttö tulee todennäköisesti yleistymään entisestään tulevaisuudessa.

Infonäyttöjärjestelmäämme on kehuttu markkinoiden helpoimmaksi käyttää. Se ei ole sattumaa.

Meissä yhdistyy syvä digitaalinen osaaminen aitoon haluun palvella ja auttaa asiakasta. Juuri sinua?

Tutustu ratkaisuumme
Q DIGITAL SIGNAGE

Millaisia infonäyttöjä on olemassa?

Infonäytöt voivat olla monenlaisia ja eri käyttötarkoituksiin soveltuvia. Niitä on saatavilla eri kokoisina ja muotoisina, ja niiden toimintaperiaatteet ja ominaisuudet voivat vaihdella suuresti.

Kysy lisää

LED-näyttö

Yksi yleinen infonäyttöjen tyyppi on LED-näyttö, joka koostuu useista LED-valoista, jotka muodostavat kuvan tai tekstin. LED-näyttöjä käytetään usein ulkona ja ne ovat erittäin kirkkaita ja helposti luettavia myös kaukaa.

LCD-näyttö

LCD-näytöt ovat toinen yleinen infonäyttöjen tyyppi, jota käytetään usein sisätiloissa. Ne ovat ohuempia ja kevyempiä kuin LED-näytöt ja voivat olla erittäin suuria. LCD-näytöt tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi mainonnan, tiedotuksen tai viihde-elektroniikan esittämiseen.

Projektionäyttö

Projektioinfonäytöt ovat myös suosittuja ja niitä käytetään usein tiloissa, joissa on rajoitettu tila. Projektioinfonäytöt projisoivat kuvan seinälle tai muulle pinnalle ja voivat olla erittäin kirkkaita ja tarkkoja. Niitä käytetään usein esimerkiksi kokoustiloissa, kouluissa tai teattereissa.

Muut näytöt

Lisäksi on olemassa monia muita infonäyttöjen tyyppiä, kuten esimerkiksi läpinäkyvät näytöt, interaktiiviset näytöt ja hologramminäytöt. Jokainen tyyppi tarjoaa omanlaisensa ominaisuudet ja käyttötarkoitukset, ja niitä käytetään yhä laajemmin monissa eri sovelluksissa.

Helppokäyttöinen infonäyttöjärjestelmämme ja osaamisemme auttavat saamaan viestisi perille – mutkattomasti ja hyvällä fiiliksellä.

Haluatko tehdä viestilläsi ihmisiin vaikutuksen? Entä parantaa tiedonkulkua tai rakentaa viimeisteltyä brändiä?

Ratkaisu näihin kaikkiin voisi olla infonäytöt.

Me teemme infonäyttöjen asentamisesta ja hallinnoinnista helppoa ja ihmislähtöistä. Olemme itse koodareita ja digitaalisia osaajia, jotta sinun ei tarvitsisi olla.

Siksi meidän helppokäyttöinen infonäyttöjärjestelmämme auttaa saamaan viestisi vaikuttavasti perille. Mutkattomasti ja hyvällä fiiliksellä.

Tutustu jälleenmyyjiin

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä! Jutellaan sitten tarkemmin kahvikupin äärellä. 🙂